Testimonial van Stijn Wens

Intro:

Beroep: Grafisch ontwerper

 

Stijn is o.a. medebezieler van de fietsblog Antwerpenize en de Faceboekgroep "Met de fiets in 't stad" Hij is een overtuigd Bullitteer (Cargofiets Larry v. Harry).

Net als bij het stofzuigen bijvoorbeeld vind ik het eigenlijk niet echt nodig om speciale uitrusting te kopen om te kunnen fietsen.

Als ik ergens binnenkom hoeven mensen niet te weten op welke manier ik me verplaatst heb. Ik draag graag goede en sterke kleding zonder al te opvallende en uitgesproken branding.

Ik vind het heel moeilijk om op het gemak te fietsen en fiets altijd erg snel, gevolg is dat ik het snel te warm heb op de fiets.

De Meame Alpha Tweed Blazer is voor mij ideaal. Ik zie er erg verzorgd uit en krijg heel wat complimentjes, als het echt te koud is, kan ik hem goed afsluiten en ben ik beschermd tegen de elementen.

 

De goed doordachte snit van de vest zorgt ervoor ervoor dat hij aangenaam rond mijn lichaam past en toch kan ik vlot blijven bewegen, zelfs als ik alle knopen heb gesloten!

De reflecterende draden verwerkt in de stof zijn een leuke gimmick en iets wat ik zelf blijvend bijzonder vindt aan deze vest

Pop-up showroom bij iBike Antwerpen

Lange Lozanastraat 215

2018 Antwerpen

Meer info klik hier

Contact: Helgi Decreus

tel +32 (0)495/36.80.45  

mail hello@assietteducycliste.be

                                         

Volg ons
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon