Deze designfiets uit Estland is handgemaakt en een staaltje van echt vakmanschap. De basisuitvoering op zich is al een bijzondere verschijning. Je kan ook voor een compleet unieke fiets gaan en hem volledig naar wens laten maken. Elke fiets wordt immers op bestelling gemaakt.

 

100% Handgemaakt in Estland

De Viks frames en voorvorken worden volledig met de hand gemaakt in Estland. Hiervoor maken ze gebruik van speciale roestvrij stalen buizen, en laser gesneden onderdelen. Ieder frame bestaat uit ongeveer 60 verschillende stalen onderdelen. Een getraind vakman heeft ongeveer drie dagen nodig om een frame te bouwen en af te werken.

Geen zadelbuis

De bijzondere vormgeving van het Viks frame is tot stand gekomen door dat de makers geen zadelbuis hebben voorzien. Dit hebben ze voor elkaar gekregen door met een dubbel frame te werken. Dankzij dit concept heeft de Viks een minimalistische, maar ook robuuste uitstraling.

Voorvork en stuur uit 1 stuk

Ook de voorvork en het stuur hebben een atypische vormgeveing meegekregen. Ze zijn uit één stuk gemaakt en passen naadloos aan bij het minimalistisch frame van de Viks.

Dubbel frame

De ontwerpers hebben zich voor de vormgeving van de Viks laten inspireren door de café racer mortorfietsen uit de jaren ‘50 en ‘60, en dat zie je meteen aan het dubbel frame met z’n stoere en robuuste uitstraling.

Neem contact op voor meer informatie en/ of een testrit te boeken!

We adviseren je graag bij de opbouw van jouw (unieke) exemplaar.


Prijzen starten vanaf 1.800,00 euro incl. BTW voor de  basisuitvoering.

Pop-up showroom bij iBike Antwerpen

Lange Lozanastraat 215

2018 Antwerpen

Meer info klik hier

Contact: Helgi Decreus

tel +32 (0)495/36.80.45  

mail hello@assietteducycliste.be

                                         

Volg ons
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon